”Suosittelen koko sydämestäni yhteistyötä Juuson kanssa kaikille, jotka etsivät suuntaa, fokusta tai merkityksellisyyttä” -Mimi

Juuso on ammattitaitoinen ja työlleen hyvin omistautunut. Itse olen keskustellessa rönsyilevä ja monista aiheista innostuva: Juuso jaksaa kuuntelee kärsivällisesti ja tarkkaavaisesti osaten napata kiinni olennaisista yksityiskohdista, ja ohjaten siten keskustelua kohti tavoiteltavia päämääriä. Siten hän auttaa asiakastaan oivaltamaan itselle merkittäviä, mutta arjen melskeen alle painuneita ja nostaa esiin myös tiedostamattomiakin toiveita ja ambitioita.

Juuso on hyvin lämminsydäminen ja yksi kilteimmistä tapaamistani ihmisistä. Kiltillä tarkoitan kaikkia ja kaikkea kunnoittavaa.

Suosittelen koko sydämestäni yhteistyötä Juuson kanssa kaikille, jotka etsivät suuntaa, fokusta tai merkityksellisyyttä omalle ajattelulleen ja tekemiselleen eri elämän aloilla.

Hän on hyvin metodologinen, eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia muusta kuin omien tuntemuksiensa sanoittamisesta, koska Juuso hoitaa polun keskusteluista kohti asioiden kirkastamista ja johtopäätöksiin pääsemistä.

– Mimi

Ps. Jos haluat jutella Mimille, niin ole yhteydessä. Voin antaa Mimin yhteystiedot ja voit soittaa hänelle ja kysellä halutessasi lisää minusta ja hänen kokemuksistaan valmennukseni suhteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close