Löydä oma juttusi!

Haluatko löytää uutta iloa, inspiraatiota ja energiaa elämääsi? Haluaistko lisää selkeyttä suuntaasi? Koet että et ole vielä löytänyt sitä omaa juttuasi? Anna minun auttaa. Löydetään yhdessä se sinun oma juttusi, jonka parissa voit kokea tarkoituksellisuutta ja merkityksellisyyttä, innostusta ja tyytyväisyyttä sekä täyttymystä ja iloa.

  • Voisiko nyt olla se hetki kun otat askeleen oman juttusi löytämisen suhteen?
  • Voisiko nyt olla se hetki kun lähdet selvittämään mitä haluat tehdä elämälläsi?
  • Voisiko nyt olla se hetki kun teet oman valinnan?
  • Voisiko nyt olla se hetki kun selvität, mitä todella haluat?

”Valmennuksessa löytyi elämästäni punainen lanka ja kokonaiskuvani selkeni” -Eija

Oma Kuva Juuso Kangas

Juuso Kangas on Selkeyttä Suuntaan -valmentaja. Hän on auttanut kymmeniä ihmisiä löytämään heidän oman juttunsa ja saamaan merkityksellisyyden tunnetta. Juuso on elämästä ja sen monimuotoisuudesta loputtoman kiinnostunut henkilö ja haluaa ymmärtää ennen kaikkea ihmisiä ja ihmisyyttä. Tällä hetkellä hän valmentaa henkilöitä, jotka miettivät mitä haluaisivat tehdä elämällään ja haluavat löytää sen oman juttunsa.

”Oli hyvä kerrankin keskustella objektiivisesti ja analyyttisesti omasta elämästä ja suunnitelmista. Monesti omien läheisten kanssa nämä keskustelut jäävät pintapuolisiksi tai kokonaan aloittamatta. Nyt pystyimme kuitenkin muodostamaan yllättävänkin tarkan suunnitelman seuraavalle parille vuodelle, ja pohjustimme samalla tulevaisuutta hieman pidemmällekin.” -Antti

Valmennus koostuu neljästä 1,5h mittaisesta kahdenkeskeisestä valmennustapaamisesta ja lopussa tapahtuvasta suunnan sanoittamisesta ja konkreettisesta oman jutun artikuloinnista. Lupaan, että löydämme ja sanoitamme sinulle juuri sen sinun oman juttusi, sinun suuntasi.

  • Ensimmäinen valmennuskerta (1,5h) keskittyy tämän hetken tilanteeseesi. Käymme läpi sitä mikä sai sinut tulemaan valmennukseen ja selkeytämme sen hetkisen tilanteesi. Ensimmäisen valmennuskertamme alussa kerron myös tarkemmin valmennuksen sisällöstä.
  • Toinen valmennuskerta (1,5h) keskittyy menneisyyteen. Käymme läpi haasteitasi ja niistä saamiasi oppimiskokemuksia. Tarkastelemme myös niitä hetkiä jolloin olet voinut olla se oma itsesi, ilman, että sinun on täytynyt koettaa olla jotain muuta.
  • Kolmannella valmennuskerralla (1,5h) katsomme sinun kaukaiseen utopisitiseen visioosi. Tässä visiossa sinua ei enää ole, mutta perintösi elää yhä ja ihmisillä on hyvä olla. Teemme kolmannella kerralla myös visualisointiharjoituksen, jonka avulla päästään tietyistä arkimielen rajoituksista eroon.
  • Neljäs valmennuskerta (1,5h) keskittyy niihin asioihin, tietoihin, työkaluihin ja oivalluksiin joita olet sisäistänyt matkallasi. Katsomme sitä mitä osaat ja mihin tarpeeseen tämän osaamisesti olet hankkinut. Neljännen valmennuskertamme lopussa muotoilemme myös lauseen joka kiteyttää tarkoituksesi ja selkeyttää suuntasi.

Sinulla ei tarvitse olla mihinkään valmiita vastauksia. Valmennuksessa saamme eri kysymysten avulla selville näitä asioita.

Mikäli sinulla on kysyttävää valmennuksen etenemisestä, niin ole yhteydessä. Vastaan mielelläni.

”Suosittelen Juuson valmennusta kaikille, jotka haluavat kirkastaa visioitaan, ovat ehkä uuden elämän alussa, jotka haluavat etsiä sisältään tietoa elämäntehtäväänsä ja tarkoitustaan koskien ja saada rohkaisua ja kannustusta potentiaalinsa valjastamiseen ja ammatillisen unelmansa toteuttamiseen.” -Sanni

“Juusolla on taito löytää valmennettaviensa ydin ja ainutlaatuisuus ja kirkastaa heille tärkeät arvot” -Liisa

Miksi minulle? Valmennuksen avulla löydät todella sen oman juttusi. Oman juttusi tietäminen auttaa sinua saamaan iloa, inspiraatiota ja energiaa elämääsi. Kun tiedät mikä on oman juttusi, voit tehdä myös päätöksiä elämänsuuntasi suhteen. Haluan auttaa mahdollisimman montaa henkilöä siinä heidän oman jutun löytämisessä.

Ensimmäinen valmennuskerta on ilmainen. Päätämme yhdessä sen jälkeen, jatkammeko vai emme. Ensimmäisellä kerralla emme vielä löydä omaa suuntaasi, mutta saamme tilannettasi kuitenkin selkeytymään. Varsinainen tarkoituksesi ja oman juttusi  sanoittaminen sanoittaminen tapahtuu neljännen valmennuskerran lopussa. Olen luottavainen, että löydämme yhdessä sinulle sen sinun oman juttusi Tästä minua kiittävät jo lukuisat valmennettavani.

“Juuso on hyvin metodologinen, eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia muusta kuin omien tuntemuksiensa sanoittamisesta, koska hän hoitaa polun keskusteluista kohti asioiden kirkastamista ja johtopäätöksiin pääsemistä.” -Mimi

Ensimmäisen kerran lopussa päätät, että haluatko jatkaa. Annan myös kuukauden mittaisen 100% “rahat takaisin” -tyytyväisyystakuun. 

Ole yhteydessä osoitteeseen Juuso@selkeyttasuuntaan.fi tai soita 0407613886. Voit myös laittaa viestiä Facebookissa. Yhteydenotto ei sido vielä mihinkään. Myös mikäli jokin asia mietityttää, niin kysy ihmeessä. Vastaan mielelläni.

“Suosittelen koko sydämestäni yhteistyötä Juuson kanssa kaikille, jotka etsivät suuntaa, fokusta tai merkityksellisyyttä” -Mimi

Haluan että minuun ollaan yhteydessä

Valmennukset voidaan sopia pääkaupunkiseudulle rauhallisiin yksityisiin tiloihin. Myös online-valmennukset sopivat mainiosti.

cropped-selkeyttc3a4-suuntaan.jpg

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close