Kokemuksia

”Valmennusprosessin jälkeen voin sanoa, että tiedän suuntani ja valmennuksen tuloksia voin hyödyntää yritykseni arvopohjana ja visiona”

”Juuson valmennukset olivat hyvin rakennettu kokonaisuus, joka kaivoi todelliset arvoni, vahvuuteni ja taitoni esiin. Valmennusprosessin jälkeen voin sanoa, että tiedän suuntani ja valmennuksen tuloksia voin hyödyntää yritykseni arvopohjana ja visiona. Juuso on lämmin ja hyvin läsnäoleva valmentaja.”

Reetta Yrttiaho, Valmentaja


“Sanat ovat juuri oikeat ja ne tavoittaa minut tavalla johon en olisi yksin pystynyt”

“Lähdin valmennukseen puhtaasti uteliaisuudesta. Olen ottanut pohjakosketusta kaksi vuotta sitten rankimman kautta ja kasannut elämääni sirpaleista. Juusoon tutustuin Oulussa ja juttelimme hänen valmennuksestaan. Sain käyntikortin ja tutustuin sivustoon. Harkitsin hetken ja päätin kokeilla. Minulla kun on pallo ollut hukassa ja suunta kadoksissa.

Valmennuksessa käytiin läpi mennyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta sekä haaveita. Tykkäsin Juuson tavasta olla hätkähtelemättä rankkojakaan asioita. Juusolle oli helppo puhua, hän osasi ottaa asiat vastaan oikein ja ymmärsi mitä tarkoitin. Hän myös kysyi jos ei heti saanut ajatuksestani kiinni.

Suunnan sanoittaminen kertoo paitsi minusta, myös siitä mihin haluan elämääni viedä. Sanat ovat juuri oikeat ja ne tavoittaa minut tavalla johon en olisi yksin pystynyt. Juuson avulla olen saanut kiintopisteen haaveilleni.”

-Mia


“Valmennus antoi minulle luottamusta, levollisuutta, energiaa ja merkityksen tuntua”

“Juuson Selkeyttä suuntaan -valmennus on todella hiottu ja metodologisesti uraauurtava paketti. Jokainen kerta on sekä oma kokonaisuutensa että osa neljän hyvin intensiivisen kerran jatkumoa. Juuson ennakkoluulottoman ja eri metodeita yhdistelevän valmennuksen ansiosta pääsimme näiden neljän tapaamiskerran aikana prosessissa paljon syvemmälle kuin olin osannut odottaa.

Selkeyttä suuntaan -valmennus antoi minulle luottamusta, levollisuutta, energiaa ja merkityksen tuntua. Valmennus toimiikin mielestäni parhaiten juuri oman identiteetin kirkastajana ja voiman antajana; jonkin verran prosessissa sivutaan myös konkreettisia tavoitteita, kuinka tätä löydettyä omaa identiteettiä ja voimaa haluaisi hyödyntää ja laittaa käytäntöön. Oma elämänpolkuni on tähän asti mennyt ehkä aika poukkoillen. Valmennuksessa tästäkin haahuilusta löytyi kuitenkin useampikin risteävä punainen lanka, ja myös itselleni hyvin läheiseltä tuntuneet omaa identiteettiä kuvaavat lauseet. Se tuntui tosi hyvältä. Varmaan ne jossakin kohti elämää saattavat vielä muuttua, mutta juuri nyt ne tuntuvat omilta ja antavat minulle rauhaa & energiaa.

Juuso on valmentajana sekä erittäin tarkkaavainen kuuntelija, että aktiivinen ja analyyttinen keskustelija. Hän osaa poimia ja tulkita luovalla ja kuitenkin tarkan analyyttisella tavalla valmennettavan tuntemuksista ja reflektoinnista jotakin sellaista, mitä en ainakaan itse ollut aiemmin tullut nähneeksi. Juuson rauhallisuus ja lämmin olemus luovat turvallisen ilmapiirin. Se rohkaisee kokeilemaan erilaisia itsestä löytyviä, myös aikaisemmin ehkä vähemmälle huomiolle jääneitä identiteettejä ja suuntia.

Vaikka Selkeyttä suuntaan -valmennus on sinänsä ajallisesti verraten lyhyt prosessi, se ammentaa ison osan käyttövoimastaan todella pitkältä ajanjaksolta: valmennettavan omasta menneisyydestä sekä valmennettavan henkilökohtaisen vision mukaisesta utopia-tulevaisuudesta. Mm. nämä toimivat erittäin voimakkaina ja syvälle luotaavina työkaluina – jotakin paljon syvempää kuin mitä tämän tyyppisessä life coachingissa oman kokemukseni mukaan yleensä käsitellään. Prosessi tuntui kuitenkin syvällisyydestään huolimatta myös kevyeltä ja turvalliselta tehdä.

Voin lämpimästi suositella Juusoa valmentajana”

-Tuula

Ps. Jos haluat olla Tuulaan yhteydessä valmennuksestani kysyäksesi, niin ole yhteydessä Juusoon (Juuso@selkeyttasuuntaan.fi).


”Suosittelen Juuson valmennusta kaikille, jotka haluavat selkeyttä ja suuntaa elämään”

”Juuson valmennuksen avulla ajatusmaailmaani haastettiin, laajennettiin ja elämän suuntaa selkeytettiin. Juuso on rauhallinen, lämmin, ymmärtäväinen ja hänelle on helppo kertoa luottamuksella menneisyydestä ja omista ajatuksista.
Valmennusjakso oli sopivan pituinen (4 kertaa) ja tuntuu, että sai ajatuksia kirkastettua lyhyessä ajassa. Kotitehtävät olivat mielenkiintoisia ja lyhyessä ajassa toteutettavia, eikä niistä tarvinnut stressata. Juuso oli myös erittäin joustava muuttuvien aikataulujen suhteen. Suosittelen Juuson valmennusta kaikille, jotka haluavat selkeyttä ja suuntaa elämään.”

– Johanna

Ps. Jos haluat olla Johannaan yhteydessä valmennuksestani kysyäksesi, niin ole yhteydessä Juusoon (Juuso@selkeyttasuuntaan.fi).


”Suosittelen Juuson valmennusta kaikille, jotka haluavat kirkastaa visioitaan, ovat ehkä uuden elämän alussa, jotka haluavat etsiä sisältään tietoa elämäntehtäväänsä ja tarkoitustaan koskien ja saada rohkaisua ja kannustusta potentiaalinsa valjastamiseen ja ammatillisen unelmansa toteuttamiseen.”

”Juuson valmennus auttoi minua selkeyttämään ja kirkastamaan omia kykyjäni, lahjojani ja intohimoani. Elämäni on ottamassa uuden suunnan terveyden saralla ja sen myötä myös koko identiteettini uudistuu. Koen, että yksi paranemisprosessin tärkeimmistä tekijöistä on luoda visio itsestään terveenä, elämässä unelmaelämäänsä. Nähdä kirkkaana tuleva, keskittyä siihen mitä haluaa ja päästää irti menneestä, eikä antaa menneisyyden olla rajoittaja, vaan pikemminkin mahdollistaja.

Paranemismatkalla erittäin tärkeä motivaattori ja voiman lähde on kirkas visio siitä, mitä tulee terveenä tekemään ja mihin sen jättipotin -terveyden- sitten käyttää, mihin omat lahjansa hyödyntää. Miten palvelen elämää? Mikä on oma elämäntehtäväni, missioni, roolini, paikkani, tapani kantaa korteni kekoon? Mikä antaa elämälleni merkitystä? Meissä kaikissa on ääretön voima ja potentiaali, joka vain odottaa esiin pääsyä. Juuso auttaa kätkettyjen aarteidemme esiin kaivamisessa ja  näkemään itsemme ja omat kykymme uudessa valossa, uusin silmin.

Koin Juuson valmennuksen todella innostavana, kannustavana, inspiroivana ja rohkaisevana. Juusolla on kyky nähdä mahdollisuudet ja todella, aidosti, kuulla ja kohdata asiakkaansa. Huumorin, positiivisuuden ja ratkaisukeskeisen otteensa lisäksi hänen lämmin läsnäolonsa, kunnioituksensa, ymmärryksensä ihmisyydestä, ihmisenä kasvusta ja yleensäkin elämästä teki minuun suuren vaikutuksen.

Juuson avulla opin katsomaan elämäni isoimpia haasteitakin suurena voimavarana, lahjana ja visioimaan tulevaani sekä sanallistamaan oman ytimeni tarpeita ja unelmia. Juuso osaa luoda turvallisen tilan, jossa asiakkaan oma intuitio, luovuus ja sisäinen tieto pääsee virtaamaan vapaasti.

Syväluotaavan tutkiskelun, prosessoinnin ja keskustelun jälkeen oma visioni kiteytyy seuraaviin sanoihin:

”Minä olen Sanni, havahduttaja ja inspiroija”

”Tehtäväni: Autan ihmisiä, jotka haluavat parantua ja jotka haluavat muutosta, löytämään välineitä ja tukea sisäisen ytimen eheyttämiseen, sekä inspiroitumaan kotitehtäviensä tekemiseen”

Juuso tekee työtään suurella sydämellä, hyödyntäen itse omia lahjojaan. Suosittelen Juuson valmennusta kaikille, jotka haluavat kirkastaa visioitaan, ovat ehkä uuden elämän alussa, jotka haluavat etsiä sisältään tietoa elämäntehtäväänsä ja tarkoitustaan koskien ja saada rohkaisua ja kannustusta potentiaalinsa valjastamiseen ja ammatillisen unelmansa toteuttamiseen.”

– Sanni Leho


”Oli hyvä kerrankin keskustella objektiivisesti ja analyyttisesti omasta elämästä ja suunnitelmista”

”Kiitos! Oli hyvä kerrankin keskustella objektiivisesti ja analyyttisesti omasta elämästä ja suunnitelmista. Monesti omien läheisten kanssa nämä keskustelut jäävät pintapuolisiksi tai kokonaan aloittamatta. Nyt pystyimme kuitenkin muodostamaan yllättävänkin tarkan suunnitelman seuraavalle parille vuodelle, ja pohjustimme samalla tulevaisuutta hieman pidemmällekin.”

-Antti


”Valmennuksessa löytyi elämästäni punainen lanka ja kokonaiskuvani selkeni”

”Juuson valmennuksessa pidin erityisesti sen tuomasta selkeydestä. Myös joustavuus, jota Juusolta löytyi oli mieleeni. Parasta mielestäni valmennuksessa oli peilaaminen ja sanallistaminen. Se, että toinen kertoi minulle omilla sanoillaan sen minkä juuri kerroin hänelle, auttoi minua näkemään asiat selkeämmin. Valmennuksessa sain ytimeni esille ja pidin Juuson kyvystä yhdistellä asioita uudella tavalla. Valmennuksessa löytyi elämästäni punainen lanka ja kokonaiskuvani selkeni. Sain selkeyttä siihen omaan juttuuni. Pidin myös valmennuksen rakenteesta ja pointeista, joita tuotiin esille. Eteneminen oli selkeää ja johdonmukaista. Kotitehtävät eivät työllistäneet liikaa, eivätkä olleet liian haastavia. Myös annettu vapaus niiden suhteen oli mukava. Jokaisen kerran käynnisti ensimmäistä lukuunottamatta se mitä viime kerralla oltiin oivallettu. Se oli hyvä kohta jatkaa uuteen valmennuskertaan. Juuson palveleva asenne ja se, että hän todella kuuntelee teki valmennuksesta myös osaltaan onnistuneen.”

– Eija


”Juusolla on nimittäin taito löytää valmennettaviensa ydin ja ainutlaatuisuus ja kirkastaa heille tärkeät arvot”

”Juuson valmennus yllätti positiivisesti. Kun menneisyyttä ja tätä päivää oli möyhitty, Juuso onnistui nostamaan esiin asioita, jotka ovat olleet minulle tärkeitä läpi elämän. Vaikeistakin kokemuksista löytyi se, mitä hyvää niihin on liittynyt. Lopputulos oli kristallinkirkas timantti: olen ONNELLISUUSVALMENTAJA. Se on niin päivänselvää ja kiinteä osa minua, että en itse sitä nähnyt. Niinpä pähkäilin erilaisten bisnesideoiden parissa, joista mikään ei tuntunut täysin oikealta. Mutta onnellisuusvalmentaja tuntui heti oikealta joka solussa ja sielussa asti. Ja niinpä ryhdyin välittömästi tuumasta toimeen ja kirjoitin onnellisuusvalmennuksen infon heti Juuson valmennuksen päättymistä seuraavana iltana. Mahtavaa!

Suosittelen siis lämpimästi Juuson valmennusta, jos etsit elämällesi inspiroivaa suuntaa tai olet aloittelemassa yritystoimintaa ja haluat löytää innostavan bisnesidean. Juuson valmennus sopii kyllä mielestäni jokaiselle henkisestä kasvusta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle ihmiselle. Juusolla on nimittäin taito löytää valmennettaviensa ydin ja ainutlaatuisuus ja kirkastaa heille tärkeät arvot.”

Liisa Korhonen


”Suositten Juuson valmennusta lämpimästi myös muille. Valmennuksen avulla löydät selkeän fokuksen ja yrityksellesi suunnan.”

”Juuson valmennus oli silmiä avaava ja löysin sen avulla uuden suunnan mihin lähteä viemään yritystäni.

Erityisesti pidin siitä, että valmennuksessa käytiin läpi sitä, miten hyödyntää omia vahvuuksia vielä paremmin yrityksessä.

Juuson avulla minulla on nyt sanoitettuna selkeä roadmappi, jota voin hyödyntää kun mietin että vievätkö päivittäiset askareet oikeaan suuntaan. Tämä selkeyttää jatkossa toimintaani, että tiedän tekeväni oikeita tehtäviä yrityksessä.

Suositten Juuson valmennusta lämpimästi myös muille. Sinun kannattaa ottaa Juuso selkeyttämään ajatuksiasi, erityisesti silloin jos sinulla ei ole tarkkaa fokusta yrityksellesi. Valmennuksen avulla löydät selkeän fokuksen ja yrityksellesi suunnan.”

– Aki T.

Ps. Jos haluat olla Akiin yhteydessä valmennuksestani kysyäksesi, niin ole yhteydessä Juusoon (Juuso@selkeyttasuuntaan.fi)


“Suosittelen koko sydämestäni yhteistyötä Juuson kanssa kaikille, jotka etsivät suuntaa, fokusta tai merkityksellisyyttä”

”Juuso on ammattitaitoinen ja työlleen hyvin omistautunut. Itse olen keskustellessa rönsyilevä ja monista aiheista innostuva: Juuso jaksaa kuuntelee kärsivällisesti ja tarkkaavaisesti osaten napata kiinni olennaisista yksityiskohdista, ja ohjaten siten keskustelua kohti tavoiteltavia päämääriä. Siten hän auttaa asiakastaan oivaltamaan itselle merkittäviä, mutta arjen melskeen alle painuneita ja nostaa esiin myös tiedostamattomiakin toiveita ja ambitioita.

Juuso on hyvin lämminsydäminen ja yksi kilteimmistä tapaamistani ihmisistä. Kiltillä tarkoitan kaikkia ja kaikkea kunnioittavaa.

Suosittelen koko sydämestäni yhteistyötä Juuson kanssa kaikille, jotka etsivät suuntaa, fokusta tai merkityksellisyyttä omalle ajattelulleen ja tekemiselleen eri elämän aloilla.

Hän on hyvin metodologinen, eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia muusta kuin omien tuntemuksiensa sanoittamisesta, koska Juuso hoitaa polun keskusteluista kohti asioiden kirkastamista ja johtopäätöksiin pääsemistä.”

– Mimi

Ps. Jos haluat olla Mimiin yhteydessä valmennuksestani kysyäksesi, niin ole yhteydessä Juusoon (Juuso@selkeyttasuuntaan.fi).


”Vapauttava, inspiroiva ja rohkaiseva kokemus Juuson ohjauksella.”

”Se, mitä olen oivaltanut Juuson kanssa, lukemattomien keskustelujen aikana, on ollut minulle elämänsuuntani käännekohta. Juuson taito kuunnella ja kuulla toista, sekä tunnistaa toisen puheesta olennainen ja nähdä vahvuudet, on todella intensiivinen kokemus! Kannustan Juuson tapaamiseen, jotta voit kokea sen, minkä itse olen kokenut!

Tutustuin Juusoon vuonna 2016. Silloin minulla oli avioero meneillään ja melko dramaattinen elämänvaihe muutenkin. Muutin kimppakämpään, jossa Juusokin asui. Pikkuhiljaa aloimme keskustelemaan ”keittiöfilosofiaa” ja muutoinkin syvällisiä keskusteluja keittiössä. Hänen rauhallisuus, kiirettömyys ja huumorintaju viehettivät minua alusta lähtien.

2017 Juuso ehdotti minulle, että kokeilisin hänen valmennustaan, jota hän oli ajatellut kehittää. Minulla oli sellainen vaihe elämässäni, etten tiennyt minne minun on mentävä ja mitä on minun tehtäväni. Työsuhteeni oli päättynyt, eikä enää tuntunut siltä, että haluaisin jatkaa saman alan töitä. Säännölliset tapaamiset Juuson kanssa auttoivat minua näkemään, mihin elämässäni pystyn. Puolentoista tunnin tapaamiset tuntuivat niin vapauttavilta ja inspiroivilta. Melko nopealla tahdilla tajusin, että minulla on kyvyt, minulla on osaamista, minulla on kokemusta ja että minulla on taitoa. Myönsin itselleni, että elämässäni pystyn enempään kuin luulinkaan! Eli myönsin itselleni kaiken sen, mitä en ole itsessäni ennen halunnut myöntää enkä nähdä.

Erityisesti mieleeni noista tapaamisista jäi tuntemukset. Juuson taito kuunnella ja olla läsnä on aivan verratonta! Ajatusteni virrasta Juuso kykeni näkemään sitä olennaista, sitä ydintä ja sanoittamaan sitä mitä hän näkee. Hän ohjasi minua luontevasti ja huomaamattomasti. Tapaamisten jälkeen vielä päiviä, tai riippuen läpikäydystä asiasta, jopa viikkoja ajatukseni jäsentyivät. Eli prosessi eteni selkeästi. Tapaamisten loppuvaiheessa, Juuson taitavalla ohjauksella, pääsin itsenäisesti oivallukseen että nyt on tullut aika toteuttaa unelmiani ja että minä todella pystyn siihen! Nyt toteutan unelmiani ;)”

– Vita

Ps. Jos haluat olla Vitaan yhteydessä valmennuksestani kysyäksesi, niin ole yhteydessä Juusoon (Juuso@selkeyttasuuntaan.fi)


”If you are looking for clarity, for a new path, a passion you are not yet aware of, or for a new direction, then I can warmly recommend Juuso.”

”He is genuinely interested in the wellbeing of humankind and a very tentative listener who has your development as his main goal. You will enjoy working with him, regardless whether you are clueless about your future (and maybe presence too), whether you seem to know it all or whether you are interested in just figuring out what there might be for you. He will be able to help you and guide you along the way and I am sure you will be closer to your passion and purpose after having talked to him. Juuso striked me as a very patient and balanced person who is really interested in trying to understand what it is that is keeping you from finding your path. Give it a go!”

K.R.


Haluan että minuun ollaan yhteydessä

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close