Juuso Kangas

Juuso Kangas on Selkeyttä Suuntaan -valmentaja. Hän on auttanut kymmeniä ihmisiä löytämään heidän oman juttunsa ja saamaan merkityksellisyyden tunnetta. Juuso on elämästä ja sen monimuotoisuudesta loputtoman kiinnostunut henkilö ja haluaa ymmärtää ennen kaikkea ihmisiä ja ihmisyyttä. Tällä hetkellä hän valmentaa henkilöitä, jotka miettivät mitä haluaisivat tehdä elämällään ja haluavat löytää sen oman juttunsa.

Juuso on elämästä ja kaikesta muusta loputtoman kiinnostunut ihminen. Juuso on miettinyt paljon sitä, miksi täällä pallolla ollaan. Hän uskoo, että ihminen voi löytää oman laajemman merkityksensä ja tarkoituksensa, sen oman juttunsa. Hän ei usko, että elämällä on ulkopuolelta annettua tarkoitusta. Jokainen voi löytää sisältään sen oman tarkoituksensa itsestään ja omasta tarinastaan. Hän uskoo, että ymmärtämällä ihmisyyttä voimme ymmärtää itseämme. Juuso arvostaa ja kunnioitan kaikkien maailmankatsomuksia.

Koulutukseltaan Juuso on diplomi-insinööri. Lisäksi hän on sertifioitu valmentaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä hän on työskennellyt kiinteistönjohtoalalla kehitystehtävissä. Juuson missio oli tarjota ihmisille aikaa mahdollistamalla rakennetun ympäristön mahdollisimman sujuva toiminta.

Vuosien varrella hän on kehittänyt itseään neljällä eri osa-alueella: keho, tunteet, ajatukset, yhteisö. Hän on oivaltanut, että on tärkeää, että ihminen voi löytää ja sanoittaa oman tarkoituksensa, sen oman juttunsa. Sanoilla voimme luoda kaaoksesta järjestystä. Ja jokaisella meistä on omat sanansa.

Kokemustensa pohjalta hän löysi sen oman juttunsa: ”Autan yhteisöjä ja yksilöitä löytämään ja sanoittamaan heidän juttunsa”. Tämä oman jutun tietäminen on tuonut Juusolle selkeyttä hänen suuntaansa. Hän on päässyt pois päämäärättömyydestä.

Mikäli haluat, että Juuso auttaa juuri sinua, tai yhteisöäsi, löytämään sen oman juttusi tai juttunne, niin katso lisää täältä ja ole yhteydessä. Löydetään se sinun oma juttusi! Saadaan selkeyttä suuntaasi!

Haluan että minuun ollaan yhteydessä

Oma Kuva Juuso Kangas

Juusosta sanottua

“Juuso on luotettava ystävä ja hieno keskustelukumppani. Hän on innokas etsijä ja keskustelut hänen kanssaan avartavat aina maailmaani.”

– Markus Heinonen – ystävä lapsuudesta asti

“Juuso on suoraselkäinen kaveri, joka osaa tuoda jatkuvasti esille hyviä näkökulmia eri aiheista. Hänellä on myös mainio taito ottaa muut ihmiset huomioon”

– Zaki – ystävä

“Juuso on utelias, analyyttinen ja intensiivinen tyyppi. Hänellä on taito haastaa ajattelemaan pintaa syvemmältä, mistä on hyötyä kun tavoitteena on löytää uusia vastauksia elämän isoihin kysymyksiin.”

– Noora Korppi – ystävä

“Juuso on läsnäoleva ja hyvä kuuntelija, valmentaja ja fasilitaattori. Juuso tietää todella paljon eri itsensä kehittämisen ja henkilökohtaisen kasvun tekniikoista ja haluaa oikeasti auttaa ihmisiä eteenpäin heidän poluillaan.”

– Tuukka – ystävä, KTM, psykologian opiskelija

”Juuso on aito ja analyyttinen ihminen, joka huomaa ensimmäisenä kaikki uudet jutut. Hänellä on tarve ymmärtää itseään, muita ja elämää syvällisesti, mistä johtuen hän on miellyttävä ja läsnäoleva keskustelukumppani, jonka seurassa tuntee tulevansa kuulluksi. ”

– Kirsi Mäkinen – ystävä, kollega

Juuso on sydämellinen, luotettava ja älykäs ihminen. Arvostan hänen kanssaan käytyjä keskusteluita, sillä olen saanut paljon ajateltavaa, oivallettavaa ja pähkinöitä purtavaksi omaan tilanteeseen. Ihailen Juusossa tiedonjanoa, jämäkkyyttä, fasilitointitaitoja ja heittäytymiskykyä.

– Katri – ystävä, improinnostaja

Juuso on henkinen löytöretkeilijä, joka on kulkenut pitkän, kokeilullisen tien oman kehittymisensä kanssa. Toisaalta Juuso on myös kiinnostunut muista ihmisistä, inhimillisyydestä ja vaihtoehtoisista poluista. Varsin antoisaa keskusteluseuraa, siis

– Liisa J. ystävä, tekniikan tohtori

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close