Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Juuso Kangas, Iso Roobertinkatu 35-37 B 31, 00120, Helsinki

2. Rekisteriasiat

Juuso Kangas vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti kysymyksen saatuaan

3. Rekisterin nimi

Juuso Kankaan yritystoiminnassaan käyttämä rekisteri. Juuso Kangas on yksityinen elinkeinonharjoittaja.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen (mm. valmennuksista sopiminen, ajanvaraus ja asiakassuhteen etenemisen seuraaminen), asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Asiakasryhmä (esim. yksityishenkilö/yritys jne.)
  • Nimitiedot
  • Kotiosoite tai muu annettu osoitetieto
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite (keskeinen avaintieto)
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoite- ja muut yhteystiedot
  • Yhteysloki
  • Asiakkaan ostohistoria
  • Asiakkaan palveluiden käyttöhistoria

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internet-lähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, lukuun ottamatta kohdassa 4. mainittuja, rekisterinpitäjän omia, ilmoitettuja käyttötarkoituksia varten (esim. osoitetiedot omaa markkinoinnin tuotantoa ja/tai postitusta varten), paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu salasanoilla, palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten lähettämällä pyynnön sähköpostilla Juuso Kankaalle.

Tämä on henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close