#10 Oletko siellä missä haluat olla?

Oletko koskaan miettinyt sitä mitä sinun täytyy tehdä? Teetkö niitä asioita joita itse haluat tehdä, vai elätkö jonkun toisen unelmaa todeksi? Miksi sinä olet olemassa? Mitä on tietoisuus? Heinän voi laittaa kesällä suuhun ja siellä se heiluu suun sisällä ja sen ulkopuolella. Mihin muurahainen vie palan Juusoa? Hengityksen kautta voidaan tulla läsnä ja olla läsnä. Hengityksen avulla pääsemme tähän hetkeen ja ajattomuuteen sekä totuuteen, jota ei voida ymmärtää eikä käsittää, sillä käsittely vääristää totuuden. Kun tietää miksi ja miten, niin mitä tulee helpommaksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close