#8 Kasva, mene, näe, koe

Tarkkaile itseäsi, niinkö. Oletko kuinka urautunut? Kuinka syvä on se ura jota painat menemään? Onko se jo niin syvä, että valoakaan ei enää näy? Olisiko halua nousta ojasta, mutta olla menemättä allikkoon?

Tällä kertaa päästään viisauden äärelle erään runon kautta.

”Only as high as I reach can I grow
Only as far as I seek can I go
Only as deep as I look can I see
Only as much as I dream can I be”

― Karen Ravn

Katsomme jälleen uskomuksiamme sekä tapojamme. Saamme myös käytännön vinkkejä siihen kuinka voimme olla paras versio itsestämme sekä elää totuudessa. Kuinka voimme saavuttaa täyden potentiaalimme ja olla se kuka todella olemme. Halunani on siis, että tämäkin podcast auttaa sinua pääsemään irti haitallisista sinuun ohjelmoituneista tavoista ja uskomuksista, joita et ole ehkä aiemmin osannut kyseenalaoistaa. Se kannattaa. Olla yhtä tyhjän kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close