#7 Mitä on ystävyys? Entä aito rakkaus?

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, että mitä ystävyys sinulle merkitsee? Mitä ystävyys edes on? Entä oletko pohtinut, että mitä on aito rakkaus? Miten se kohdallasi voisi tulla esiin? Tässä jaksossa pureudumme näihin kysymyksiin ja monen harhapolun kautta päädymme myös jonkilaisiin vastauksiin.

0:44 – Ystävyyttä lähestymme välittämisen, läheisyyden, aitona olemisen ja luottamisen käsitteiden kautta. Käymme myös kurkkaamassa Ameriikkaan ja fiilistelemme lähestyvä laivoja sekä teemme navigaatiota sanojen avulla.

16:49 – Pääsemme aidon rakkauden mysteerin pariin. Tähän aiheeseen meidät johdattaa teletapit. Aitoa rakkautta koetamme ymmärtää virtauksen, uoman ja niiden muodostamaa kokonaisuutta ymmärtämällä. Puhumme myös esimerkiksi jännitteistä ja potentiaalieroista. Aiheen loppuun saapuu tervehdyksensä tekemään vielä kissa, joka on elossa sekä kuollut yhtä aikaa.

Mikäli tykkäsit, niin vinkkaa kaverille kanssa. Ja kaikelle palautteelle olen vastaanottavainen, jota voit lähettää osoitteeseen juuso@purposeetprofit.com. Kysymyksiä saa esittää myös.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close