#6 Mitä nyt? Ja miksi?

Tilanteen ollessa nyt se mikä se on, kysymme, että mitä nyt ja miksi? Haluamme ehdottomasti myös tietää, että miksi. Miksi on paras kysymys. Sen voi kysyä itseltään vaikka viisi kertaa.

Mitä nyt -kohdassa lähestymme käytännön läheisesti sitä, että mitä nyt voimme tehdä. Aloitamme vinkkilöisten antamisen hengitysvinkillä. Nyt kannattaa siis hengittää. Saamme kuitenkin hieman tarkempia ajatuksia siihen, että miten sitä hengittämistä kannattaa harjoittaa. Meditointia ja rauhoittavan musiikin kuuntelua kannattaa myös tehdä, mikäli haluaa rauhoittua. Rauhoittuneessa tilassa on rauha läsnä.

Kun siirrymme kohtaan ´miksi´, pääsemme siihen, miksi kehon tuntemusten tarkkailu auttaa tunteiden tarkkailussa ja tietoisten päätösten tekemisessä. Tutkiskelemme myös esimerkiksi, miksi mikrofonin asennon säätäminen antaa hallinnan tunnetta semmoisessa tilanteessa, joissa meillä ei ole paljoakaan hallintaa. Fiilistelemme miten näiden käyttäytymismallien havainnointi ja kasvien kastelu antaa meillä näkymää ja kyvykkyyttä toimia eri tilanteissa rauhallisesti ja tietoisesti.

Mikäli tykkäsit, niin vinkkaa kaverille kanssa. Ja kaikelle palautteelle olen vastaanottavainen, jota voit lähettää osoitteeseen juuso@purposeetprofit.com. Kysymyksiä saa esittää myös.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close