#1 Miten laihtua? Miten saada rahaa?

Juuson juttusilla podcastissa sukellamme pintaa syvemmälle, huumorin säestyksellä. Juuso on eksistentialismia ja elämän tarkoitusta pohdiskeleva toipuva diplomi-insinööri ja hauskaksikin sanottu ihminen. Jos sinua kiinnostaa mitä ihan normaalien asioiden takana oikein onkaan, sekä tykkäät pohtia mistä asiat johtuu ja koostuu, niin tämä podcast on sinulle. Tavoitteenamme on ymmärtää itsejämme ja elää parempaa sekä rikkaampaa elämää, muutaman kerran viikossa. Käytännössä vastailen pitkän kaavan kautta erilaisiin kysymyksiin. Varoitus: saatat joutua nauramaan ääneen.

Tänään, ensimmäisessä jaksossa, vastailen niihin kysymyksiin jotka alkaa sanalla miten. Kirjoitan siis sanan Googlen hakukenttään ja katson mitä automaattinen täydennys minulle ehdottaa. Alla olevat ehdotukset tuli ´miten´ -sanan kirjoittamisen jälkeen. Tutustumme niihin podcastissa tarkemmin. 

Miten laihtua?
Miten saada rahaa?
Miten eskimot peseytyvät?
Miten sijoitan pörssiosakkeisiin?
Miten tienata rahaa?
Miten saada poikaystävä?
Miten saada unta?
Miten nukahtaa?

Kaikki palaute on tervetullutta. Sitä voit lähettää osoitteeseen juuso@purposeetprofit.com

Tämä kirja mainittiin: Trading in the Zone Audiobook | Mark Douglas Vahva suositus. Huomattavasti parempi kirja kuin otsikko antaa ymmärtää. Vaikka ei treidaamisesta mitään tiedä, eikä sitä koskaan aio harrastaa, niin suosittelen kaikille, jotka haluavat elää hetkessä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close