Imainen Webinaari – Kuinka löydän oman elämänsuuntani?

SeSu Webinaari

Tule mukaan FB-liveen: https://www.facebook.com/events/259339021593706/

29.10. klo 19:00 – 20:00

Onko elämänsuuntasi hukassa ja kadoksissa? Tuntuuko joskus ettei ole aavistustakaan, mitä elämässä seuraavaksi pitäisi tehdä tai mihin suuntaan lähteä? Oletko miettinyt viimeaikoina, että mitä elämältäsi haluat?

Tämä suunnattomuus on yksi aikaamme kuvaavia ilmiöitä. Monet miettivät, että mitä omalla elämällään tulisi tehdä. On saatettu olla töissä jo muutamia vuosia opiskelujen jälkeen kun ajatukset oma elämän suunnasta, tai suunnattomuudesta alkavat hiipiä ajatuksiin.

Jos sinua siis mietityttää oman elämäsi suunta ja olet pohtinut sitä mitä haluaisit elämässäsi oikeasti tehdä, niin kannattaa tulla tähän ilmaiseen webinaariin. Webinaarissa käyn läpi kolme tekijää joiden päälle malli on rakennettu, sekä neljä selkeää vaihetta, joiden sisällä voidaan saada jokaisesta kohdasta vastauksia oman elämänsuunnan löytämiseen.

Minä olen Juuso Kangas, elämänsuuntavalmentaja ja diplomi-insinööri. Joitakin vuosia sitten mietin enemmänkin elämäni suuntaa ja tarkoitustani. Koin, että en ehkä ollut sen oman juttuni parissa töissä. Työ toimitilakiinteistöjen ylläpidon toimintamallien kehittämisessä ja kouluttamisessa oli sinänsä mielenkiintoista ja työyhteisö oli mukava, mutta jotain puuttui. Mietin, että tätäkö teen sitten eläkepäiviini asti. Mietin paljon mahdollisuuksia löytää sitä omaa juttuani ja suuntaani. Tutustuin kirjallisuuteen ja sekä ihmisiin jotka olivat sen oman suuntansa ja yksilöllisen kutsumuksensa löytäneet. Eräänä päivänä minulle kirkastui, että miten niin monet intohimoista elämää elävät ihmiset ovat sen oman juttunsa löytäneet. Sain tätä oivallusta sovellettua omaan tilanteeseeni ja sain selkeyttä suuntaani. Nyt haluan, että muiden, jotka omaa suuntaansa miettivät, ei tarvitsisi käydä niin pitkää tietä mitä minä jouduin käymään.

Tässä webinaarissa jaan niitä oivalluksia ja työkaluja joita löysin tällä omalla polullani. Hieman kerron myös omaa tarinaani siitä kuinka tämän nykyisen suuntani löysin.

Tule siis tähän webinaariin ja saat vastauksia siihen kuinka voit saada selkeyttä suuntaasi. Saat lisäksi käytännön työkaluja siihen miten voit itse selvittää itsellesi sitä mikä se suuntasi voisi olla. Pahimmassa tapauksessa voit hävitä vähän aikaa, mutta parhaassa tapauksessa voit saada ajatuksia siitä, että millaista se sinun merkityksellinen elämä voisi olla.

Mahdollisuus myös kysymysten kysymiseen.

Kutsu ystäväsikin mukaasi. Nähdään!

Facebook liveen mukaan tästä: https://www.facebook.com/events/259339021593706/

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close