Merja Takamäki – Kunika olla läsnä tässä hetkessä uteliaasti ja avoimesti

Merja Takamäki on valmentaja ja kirjailija.

Merja on toiminut business controllerina ja liiketoiminnan kehittäjänä 15 vuotta. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt valmentamaan itsensä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Hänen pääosaamisalueensa ovat työyhteisötaidot.

Merja on ratkaisukeskeinen ja pirteä valmentaja, jolla on hyviä työkaluja valmennustilanteisiin. Merja on kirjoittanut myös useita valmennusoppaita ajanhallinnasta, irtipäästämisestä ja itseensä tutustumisesta.

Merjan kanssa juttelemme tässä podcastissa siitä, kuinka voit oppia tuntemaan itsesi ja kuinka voit olla läsnä tässä hetkessä. Käymme läpi myös sitä kuinka voit ymmärtää omat vahvuutesi ja voimavarasi sekä rakentaa itsellesi merkityksellisen ja mielekkään elämän. Kuulet myös Merjan tarinaa ja sen kuinka hän löysi valmentamisen.

Merjan oma yritys Polunvalaisija

https://www.polunvalaisija.fi/

Polunvalaisijan Facebooksivu

https://www.facebook.com/polunvalaisija/

Merja on mukana myös Valmennustrio yrityksessä

https://valmennustrio.fi/

Merjan kirjat voi löytää Viisas Elämän sivulta

https://viisaselama.fi/kirjailijat/merja-takamaki/

Haastattelija, Juuso Kangas, auttaa ihmisiä löytämään sen heidän oman jutun ja saamaan selkeyttä suuntaan omissa valmennuksissaan.
Hänen tarjoamaan valmennukseen voi tutustua täällä.

https://selkeyttasuuntaan.fi/palvelu/

Mikäli haluat kuulla vinkkejä sen oman jutun löytämiseen, niin tilaa Selkeyttä Suuntaan -uutiskirje: http://eepurl.com/dnz6SX

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close