”Sanat ovat juuri oikeat ja ne tavoittaa minut tavalla johon en olisi yksin pystynyt”

”Lähdin valmennukseen puhtaasti uteliaisuudesta. Olen ottanut pohjakosketusta kaksi vuotta sitten rankimman kautta ja kasannut elämääni sirpaleista. Juusoon tutustuin Oulussa ja juttelimme hänen valmennuksestaan. Sain käyntikortin ja tutustuin sivustoon. Harkitsin hetken ja päätin kokeilla. Minulla kun on pallo ollut hukassa ja suunta kadoksissa.

Valmennuksessa käytiin läpi mennyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta sekä haaveita. Tykkäsin Juuson tavasta olla hätkähtelemättä rankkojakaan asioita. Juusolle oli helppo puhua, hän osasi ottaa asiat vastaan oikein ja ymmärsi mitä tarkoitin. Hän myös kysyi jos ei heti saanut ajatuksestani kiinni.

Suunnan sanoittaminen kertoo paitsi minusta, myös siitä mihin haluan elämääni viedä. Sanat ovat juuri oikeat ja ne tavoittaa minut tavalla johon en olisi yksin pystynyt. Juuson avulla olen saanut kiintopisteen haaveilleni.”

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close