”Selkeyttä suuntaan -valmennus antoi minulle luottamusta, levollisuutta, energiaa ja merkityksen tuntua”

Sain taas erittäin hyvää palautetta valmennuksestani. Sitä tuntee kiitollisuutta ja merkityksellisyyttä tämmöisestä palautteesta. Kiitos!

”Juuson Selkeyttä suuntaan -valmennus on todella hiottu ja metodologisesti uraauurtava paketti. Jokainen kerta on sekä oma kokonaisuutensa että osa neljän hyvin intensiivisen kerran jatkumoa. Juuson ennakkoluulottoman ja eri metodeita yhdistelevän valmennuksen ansiosta pääsimme näiden neljän tapaamiskerran aikana prosessissa paljon syvemmälle kuin olin osannut odottaa.

Selkeyttä suuntaan -valmennus antoi minulle luottamusta, levollisuutta, energiaa ja merkityksen tuntua. Valmennus toimiikin mielestäni parhaiten juuri oman identiteetin kirkastajana ja voiman antajana; jonkin verran prosessissa sivutaan myös konkreettisia tavoitteita, kuinka tätä löydettyä omaa identiteettiä ja voimaa haluaisi hyödyntää ja laittaa käytäntöön. Oma elämänpolkuni on tähän asti mennyt ehkä aika poukkoillen. Valmennuksessa tästäkin haahuilusta löytyi kuitenkin useampikin risteävä punainen lanka, ja myös itselleni hyvin läheiseltä tuntuneet omaa identiteettiä kuvaavat lauseet. Se tuntui tosi hyvältä. Varmaan ne jossakin kohti elämää saattavat vielä muuttua, mutta juuri nyt ne tuntuvat omilta ja antavat minulle rauhaa & energiaa.

Juuso on valmentajana sekä erittäin tarkkaavainen kuuntelija, että aktiivinen ja analyyttinen keskustelija. Hän osaa poimia ja tulkita luovalla ja kuitenkin tarkan analyyttisella tavalla valmennettavan tuntemuksista ja reflektoinnista jotakin sellaista, mitä en ainakaan itse ollut aiemmin tullut nähneeksi. Juuson rauhallisuus ja lämmin olemus luovat turvallisen ilmapiirin. Se rohkaisee kokeilemaan erilaisia itsestä löytyviä, myös aikaisemmin ehkä vähemmälle huomiolle jääneitä identiteettejä ja suuntia.

Vaikka Selkeyttä suuntaan -valmennus on sinänsä ajallisesti verraten lyhyt prosessi, se ammentaa ison osan käyttövoimastaan todella pitkältä ajanjaksolta: valmennettavan omasta menneisyydestä sekä valmennettavan henkilökohtaisen vision mukaisesta utopia-tulevaisuudesta. Mm. nämä toimivat erittäin voimakkaina ja syvälle luotaavina työkaluina – jotakin paljon syvempää kuin mitä tämän tyyppisessä life coachingissa oman kokemukseni mukaan yleensä käsitellään. Prosessi tuntui kuitenkin syvällisyydestään huolimatta myös kevyeltä ja turvalliselta tehdä.

Voin lämpimästi suositella Juusoa valmentajana, ja lisätietoja valmennusprosessista kaipaaville voin kertoa omasta kokemuksestani (yhteystietoni ovat saatavilla Juuson kautta).”

Jos sinua alkoi kiinnostamaan valmennukseni, niin ole yhteydessä. Myös mikäli jotain kysymyksiä heräsi, niin älä epäröi kysyä!

Selkeyttä Suuntaan valmennus

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close